Θέλετε το site σας να εμφανίζεται ψηλά στο google?

Διόρθωση ιστοσελίδων σε επίπεδο κώδικα




2. Βελτιστοποίηση κώδικα – Προώθηση



Λέγοντας βελτιστοποίηση κώδικα εννοούμε τη διαδικασία -επεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στη δομή και το περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας ώστε να είναι όσο το δυνατό πιο φιλική στις διάσημες μηχανές αναζήτησης (Google, Yahoo, MSN, Ask, Altavista).

Με τη βελτιστοποίηση δημιουργούμε το κατάλληλο μέγεθος των σελίδων σας, πράγμα ιδιαίτερα σημαντικό στις μηχανές και ταυτόχρονα προσφέρουμε στους επισκέπτες σας τη δυνατότητα να ανοίγουν πιο γρήγορα την κάθε σελίδα κάνοντας ευχάριστη την πλοήγησή τους.

Η εταιρεία μας φροντίζει μια σειρά από πρωτοποριακές ενέργειες βελτιστοποίησης κώδικα. Έτσι στην κάθε σελίδα δημιουργούμε τα δικά της ξεχωριστά Meta Tags ώστε να συμπεριλαμβάνεται με τη δική της ταυτότητα. Διαμορφώνουμε παραλλαγές των keywords σας όπως σχετικές λέξεις και "συνήθη" ορθογραφικά λάθη. Μειώνουμε τα σφάλματα για την πλήρη συμβατότητα με τους εξυπηρετητές.

Δημιουργούμε τα κατάλληλα χαρακτηριστικά μορφοποίησης κελιών και ανίχνευσης εικόνων. Καταχωρούμε την ιστοσελίδα σας σε ευρετήρια που υποστηρίζουν οι διάσημες μηχανές. Τέλος η βασική μας εργασία ο "κανόνας των ακραίων συνωνύμων" στις φράσεις - κλειδιά (keywords).
Προηγούμενη | Αρχική | Επόμενη
Ενδιαφέρομαι να προωθηθει η ιστοσελίδα μου στην κορυφή των μηχανών αναζήτησης